[Big Sleep] [Sylvette filmklubb] [Sorte engler]
[nyheter][filmsoek][info][forslag][program][aktuelt][lenker][valg]

Programmet blir utsatt

H. Berven, 11. januar 2010

Vi vurderte først å starte dette semesteret lørdag 16. januar, men diverse forhold har fått oss til å utsette oppstarten til 6. februar. Da regner vi med å starte med Trollmannen fra Oz, men vi kan foreløpig ikke bekrefte dette.

Vårens program vil bestå av filmer på forskjellige formater. Vi kommer til å sitte i storsalen, som vi ble vant med i høst, men dette blir fra nå av bare annenhver uke. Nytt i vår er altså at hver andre visning, fra og med 13. februar, kan få en alternativ plassering i huset. Dette er utrolig spennende, og vi gleder oss til å oppleve Larviks nye kulturhus fra forskjellige vinkler, samtidig som vi nyter gode filmer fra hele verden.

En annen ny vri, som allerede nevnt, er at vi skifter fra mandag til lørdag. Dermed blir det mye lettere å arrangere visninger som flere kan besøke, uten at det blir så seint som halv tolv på natta før vi kan gå hjem. Lørdag klokka to er et nydelig tidspunkt, med muligheter for kafébesøk både før og etter filmen. Restaurant Sanden på kulturhuset er åpent og tilgjengelig, og man kan bruke tiden både før og etter filmene til å spasere rundt i det store glasshuset som er fylt med kunst, utsikt og spennende mennesker.
NyheterFilmsøkOmForslagFilmprogramAktueltLenkerValgAdmin