[Big Sleep] [Sylvette filmklubb] [Sorte engler]
[nyheter][filmsoek][info][forslag][program][aktuelt][lenker][valg]

Grasrotandelen

hb, 24. april 2009

Når du kjøper lotto, tippelapper eller andre spill fra Norsk Tipping, går 5 % av det du spiller for til lag og foreninger. Det har ingen ting å si om du vinner eller ikke, og andelen blir trukket selv om du ikke har valgt en mottaker. Det finnes mange lag og foreninger å velge mellom, men du bør selvfølgelig la Sylvette filmklubb få din andel!

I følge en kioskeiers uttalese i Østlands-Posten i mars 2009, er det mange som misforstår og tror at det blir dyrere å spille når man har valgt en mottaker for sin grasrotandel. Noen tror også at det blir trukket av premien deres, og det stemmer heller ikke, forteller kioskeieren.

Du trenger et spillekort fra Norsk Tipping for å gi din støtte. Her er noen fremgangsmåter:

  • Be filmklubben om å gi deg strekkoden. Vi har den skrevet ut på noen små lapper som du kan ta med til kommisjonæren i tippekassa.
  • Skriv ut din egen strekkode og ta den med deg: last ned strekkode eller last ned dokument.
  • Ta med organisjasjonsnummeret vårt, 993024082, til tippekassa.
  • Du trenger ikke å si i fra at du vil støtte filmklubben hver gang du handler. Norsk Tipping vil fortsette å gi oss din andel helt til du ber dem om å stoppe, eller til du ber dem om å gi andelen til noen andre.

Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Mer informasjon finnes på websiden til Norsk Tipping. Der kan du også se hvor mye filmklubben har tjent opp på Grasrotandelen ved å skrive inn sylvette i søkefeltet eller søke på organisasjonsnummer: 993024082.
NyheterFilmsøkOmForslagFilmprogramAktueltLenkerValgAdmin